torsdag den 28. marts 2013

Påskeæg på en skærtorsdag

 Glædelig skærtorsdag (hvis man da siger det???) til alle :-) I dag kommer Maria og Carsten til lækker aftensmad og alko, så der skulle også lige laves lidt godter. Og i anledningen af påsken, hvad er så ikke mere oplagt at lave end (lidt mere utraditionelle) påskeæg? :-D

onsdag den 27. marts 2013

Frikadunser med kartofler og hvid sovs

Mmmhhhh, mumse-dumser! Elsker frikadeller - men lærte først rigtigt at elske dem efter jeg flyttede hjemmefra. Hvorfor - ved jeg ikke - for mors dunser de slår jo alt! :-) Dejlige onsdag!

tirsdag den 26. marts 2013

Gulerodsmuffins og dejligt besøg

 
 Ej, se nu lige det fine billede jeg fik snappet af de gulerodsmuffins jeg bagte i dag! Selvom jeg er stopmæt lige nu, giver billedet mig lyst til at spise sådan en fætter - og det er da farligt! Det er det da :-D 

mandag den 25. marts 2013

Madplan og påske

 Så er første dag i påskeferien allerede ved at være gået - og I skal have en madplan :-)

søndag den 24. marts 2013

Spaghetti med tomatsovs og kødboller

Ahh ja... På sådan en søndag hvor man absolut ikke har udrettet noget, så er spaghetti nu altså bare et hit. Det er hurtigt at lave - og så smager det jo godt :-)

lørdag den 23. marts 2013

Æble-pære crumble

 Jeg håber at folk tænker: ENDELIG er der kage igen :-D For jeg har hele ugen haft lyst til at bage et eller andet, men tænkte at jeg nok hellere måtte begrænse mig til weekenden (så er der også bedre tid til at nyde!) Selvom den ikke er det helt vilde, synes jeg alligevel den fortjener en plads her på bloggen :-)

fredag den 22. marts 2013

De små ting og en svineskank


Fredag, weekend og påskeferie! Sikke en dejlig kombi :-) Har tilbragt dagen i skole ved at forberede mig til noget opgave-skrivning som vi skal til at igang med, så nu ligger jeg og slapper af på sofaen. Det er jo et godt tidspunkt til at få skrevet lidt om onsdagens opskrift, nemlig svineskank :-)

onsdag den 20. marts 2013

Hjemmelavede pitabrød med kylling

 Jubiii, det her du altså prøve engang! Hjemmelavede ting er bare altid bedst, selvom jeg altid er (bare en lille smule) nervøs for at blive skuffet. But you gotta love it :-)


tirsdag den 19. marts 2013

Den u-fotogene!


Det gik i går (og i dag) op for mig, hvor u-fotogen sådan en basse af en lasagne er! Hvilken vinkel skal man have på den, hvordan skal man anrette den og hvorfor skal den se så kedelig ud? Håber ikke at det bare er mig der er meget u-kreativ hvad det angår, for det var da et helt mareridt at gå igennem!

mandag den 18. marts 2013

Caspers madplan


Her kommer en hurtig lille up-date fra det snestorms-ramte Esbjerg: nemlig Caspers madplan. Vi smutter ud og handler nu (Bilka i dag), så jeg opdaterer når jeg kommer hjem :-)
UPDATED!

søndag den 17. marts 2013

Dagen vi (næsten) aldrig troede ville komme!

 SE nu lige hvad jeg stod op til i går morges! Død og pine - det sneede! Og så optimistisk som jeg nu er, tænkte jeg kun på, hvor fantastik togene måtte køre i sådan et vejr... Kære DSB, surprise me!

torsdag den 14. marts 2013

Historien om bøffen og umulighedernes sovs!


Der var engang en drøm om at man kunne få sig en rigtig dejlig aften med lækker bøf, yndlings færdig-lavede pommes og en hjemmelavet bearnaisesovs. Bøfferne, pommes og sovsen var bedste venner, indtil den dag hvor sovsen valgte at skilles!

*OBS! Sure opstød kan forekomme!

onsdag den 13. marts 2013

Grov tærte med kylling og porrer

Endnu en kold og kedelig dag udenfor... Tror foråret leger en eller anden form for nederen gemmeleg, og jeg er ved at være godt træt af den. Jeg drømmer mig i stedet meeeeeeget langt væk til en palme-ø med hvide sandstrande, turkis-blåt hav og delfiner der springer op på standen og siger "WA-ZAAAAAAA"... Hæh, nah... Jeg har bare haft studiedag, igen! That's all! :-D

tirsdag den 12. marts 2013

Panerede koteletter med stegte ris

Uha da, godaften til sådan en lækker sag af en kotelet!.... Det siger jeg kun fordi at koteletter er noget nær min livret - altså sammen med flødekartofler også selvfølgelig! :-D I aften blev de lækre sager serveret til min mors opskrift på stegte ris!

Karrysuppe med kylling


I dag får i opskriften på en rigtig lækker og cremet karrysuppe - lige akkurat som jeg kan lide den! Bortset fra farven - den er lidt fesen.... Men den varmede på en kold vinterdag med sne og blæst, og det var det vigtigste :)

mandag den 11. marts 2013

Mandag igen og konkurrencestart!


Happy monday, allesammen! Det bliver man jo nødt til at sige når det er mandag, for årh... Jeg hader mandage (også selvom jeg har haft fri i noget der svarer til en uge)! I dag starter mig og Caspers konkurrence om hvem der kan lave den bedste madplan - og jeg starter!

søndag den 10. marts 2013

Gulerodsboller med solsikkekerner


Føj, for en kold dag med sne og blæst! Jeg barrikaderet mig i lejligheden med den dejlige dyne og fjernsynet. Kom i tanke om at vi havde rest af noget gær i køleskabet fra i mandags, så i dag skulle der bages noget nemt og lækkert :)

fredag den 8. marts 2013

Ostkaka, cheesecake eller bare ostekage, for de patriotiske...



Fridag nummer 3 - og jeg har sovet længe... Alt for længe! Men Mette kom på besøg, og det var derfor nødvendigt at komme ud af de såkaldte fjer. Vi har jo bestemt os for at der skal frådes lots and lots of cheesecake i aften, så efter et par ture i Netto, fandt vi frem til følgende ingredienser:

torsdag den 7. marts 2013

Fridag nr. 2 og en madplan


Jeg elsker påskeliljer - og jeg elsker forår.

Dag to i frihedens tegn. De afskårne påskeliljer fra Netto (3 bundte for 15 kr.), er endelig sprunget ud, og de pynter og de dufter så dejligt. Overvejer at leve livet lidt farligt, og købe mig en hyacint, men der er simpelthen ikke plads til den nogen steder. Hvem i alverden vælger også at lave vinduer i en lejlighed - UDEN vindueskarme? Det kan kun være bad luck for mig, for det er da også kun 2. gang at jeg får en lejlighed der ikke lige følte for vindueskarme... Puha. 



onsdag den 6. marts 2013

Fridag nr. 1!


Ta'-selv is! MAAAAM <3

Ja, så startede ugens første studiedag... Det er jo slet ikke til at overskue. Mandag startede vi med at have 3 timer, tirsdag bestod af 5 timer - og resten af ugen består af de såkaldte "studiedage"... Bummelum :-D Jeg er sikker på at dagen kunne være brugt på langt mere fornuftige ting og sager, men jeg har som sædvanlig brugt dagen på afslapning! Casper derimod har været uvenner med sin computer, og har derfor ikke været særlig menneskelig at være i samme rum med. 

tirsdag den 5. marts 2013

Hjemmelavet pizza med baby-salat


Så kom første opskrift på bloggen, og det er ikke engang old news - det er aftensmaden! :-) Det var faktisk Casper der lavede det i dag, så det vil jeg ikke tage æren for.. Han fandt en opskrift på pizza-bund og tomatsovs inde på www.emptywe.dk, hvor fyldet kom fra egen fantasi. I dag lystede vi seranoskinke og carpaccio (det er delt halv-halv) med salat og basilikumblade. 
I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften... 

Allerførste blogindlæg!

VELKOMMEN!

-og tillykke til dig, fordi du læser mit allerførste blogindlæg :-D 


År 2012's første bakke jordbær + første billed-upload! ;-D