søndag den 2. marts 2014

BLOG-FØDSELSDAG = GIVEAWAY!

Åh gud, kære læsere. Jeg har brugt hele dagen på afslapning. Klokken ni tog jeg toget hjem fra en søvnig by - Esbjerg, der knap nok var stået op. Jeg havde besluttet mig for at tage hjem og besøge mine forældre, nu hvor det var fastelavn og jeg alligevel bare var alene hjemme.
Min mor og jeg har bagt fastelavnsboller (opskriften skal nok komme senere), slappet af og klippet negle på hunden (ja, det er åbenbart et større projekt..) Jeg sidder og scroller min bloglovin' indlæg igennem, og ser pludselig at der er en blog der fejrer fødselsdag - og så er det, at det slår mig.... MIN BLOG HAR FØDSELSDAG I DAG!
Og det skal da selvfølgelig fejres! Theis og Tørk har atter engang hørt mig ad, om jeg kunne tænke mig at komme til Sweets festivallen - hvilket jeg enormt gerne kunne tænke mig. Og jeg har i anledning af min blogs fødselsdag, også fået lov til at give 2 biletter til Sweets Festivallen væk, til én af jer søde kære læsere :-)

For at deltage i konkurrencen på 2 stk. biletter til Sweets Festvallen i KBH d. 22. og 23. marts skal du:
 • Bare fortælle mig, hvad din favorit søde sag er! Er det en kage, et stykke slik - eller en kombi?! 

Skriv svaret i en kommentar på dette indlæg - ELLER på billedet på min instagram, så trækker jeg en vinder søndag d. 16. marts kl. 12.00!

I år bliver det altså Nørrebrohallen i København, der skal huse Sweets Festiallen 2014. Der vil bl.a. være vin, ost, chokolade, likør, øl, kaffe, marmelade og most af den højeste kvalitet. (Psssst, jeg har i øvrigt hørt at der vil være masser af smagsprøver, så det kan altså godt betale sig at deltage! ;-))

Let the games begin!

10 kommentarer:

 1. jeg elsker chokolade :-)
  deltager :-)
  helle@mody.dk
  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 2. Uhh, det er svært at vælge kun én, men en af mine favoritter er æble crumble :)
  christina@stinaskager.com

  SvarSlet
 3. Kage! en rigtig god blød svampet kage.. Uhm!

  Skal tilfældigvis til hovedstadsområdet den weekend, så det vil være skønt at vinde et par billetter at forsøde weekenden med... :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tillykke, Helle - du vandt konkurrencen :-)

   Slet
 4. Jeg er vild med M&Ms! <3
  Jeg deltager, jubii!

  SvarSlet
 5. Er helt vild med en god rice krispie treat kage med en lækker chokolade ovenpå (her tænker jeg især et lag af fx noget cadbury chokolade)! Mine tænder løber helt i vand bare ved tanken! :D theflamingdinosaur@gmail.com

  SvarSlet
 6. Chokolade
  Lki@lobe.dk

  SvarSlet
 7. Årh, min søde last er noget så tarveligt som skumbananer. Men lige næst efter det, så kommer alverdens kager - haps ! 030786(a)gmail.com

  SvarSlet