fredag den 3. maj 2013

DER ER LIV!

 Ja nu er der da sket noget som jeg slet ikke havde ventet - DER ER LIV I POTTEN! På brugervejledningen stod der, at man først så spirrerne efter 2-3 uger - men efter 4 lange dage, så er der simpelthen dukket 2 små grønne spirrevipper op :-D Og jeg vil tro at det er basilikummen (så nu kan jeg også finde ud af hvordan jeg har vendt potteplanten :-p) 
Der har simpelthen også være sådan en dejlig sol og varme de sidste par dage, så på trods af at jeg slet ikke har vandet planten, så må folien jo også have gjort sit :-) 

Jeg nyder godt af solen - det er virkelig fantastisk at den er kommet. Det hjælper så meget på humøret og overskuddet, og det synes jeg virkelig man har manglet! Casper er tilgengæld blevet ramt af en ordentlig omgang "man-flu" (influenza af værste skuffe, fordi det er en mand der er ramt), så hans overskud er ikke på toppen for tiden... Stakkels pus :-D Håber I har det bedre end ham, og (som mig) også kan mærke en forbedring i velværet :-) Apropos overskud - jeg skal til at bage burgerboller til i aften, så kan I nu have en fortsat god dag :-*


2 kommentarer:

  1. JUbiiii :D Jeg elsker når man planter noget som gider leve! F.eks. er min orkide begyndt at spirre (du ved, den jeg fortalte om, at der har lidt luft i bunden af potten)... Yuuhuuu! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. EJ HVOR GODT, PIA :-D Min orkidé's blade er nu begyndt at rynke - not a good sign! :-(

      Slet