tirsdag den 29. oktober 2013

Fredelig tirsdag og tortillaaaaas

Det lader til at vi har en meget fredeligere tirsdag end dagen i går. Ikke at jeg synes det var SÅ slemt her i Esbjerg - der er steder hvor de har målt vindstyrker på op til 148 km/t! Casper og jeg var ude og gå for at komme i Netto (jeg insisterede faktisk lidt, for jeg elsker at gå udenfor når det er sindssygt blæsevejr! Yep, imma' freak), og der var da enkelte gange hvor den lige fik ekstra gas, hvor Casper sagde jeg skulle slippe hans hånd, for han havde altså IKKE lyst til at falde.. Nå nå, vi er med den på :-D 

Stormen var i øvrigt også skyld i at oplæringen på Flammen i går blev aflyst.... Så den bliver altså holdt i dag i stedet. Det ødelagde lidt vores madplan, så det var i øvrigt også derfor vi var nødt til at tage ned i Netto :-D Vi lavede tortillas i går, med "panerede" kyllingefiletstykket, guacamole, cremefraiche, salat, rød peber, jalapeños og OST! 

Jeg plejer altså normalt at rulle den sammen, men så er det jo svært at se hvad der er inde i, så det er kun for jeres skyld den ikke er rullet... ;-)Husk at tjekke min give-away til Sweets Festivallen ud! Jeg skal jo gerne af med de her billetter, så nogen kan komme til at nyde dem! Rigtig god dag allesammen. Pas på hinanden :-)

Jeg tog mig en hjemmedag i dag så jeg kunne forberede mig lidt på eksamen. Der blev hygget med lys og blomster! (Kan så se at jeg ikke havde fået tændt lysene da jeg tog billedet - men de VAR altså tændt senere :-D)

2 kommentarer:

 1. Mmmm... Meximad! Så mega lækkert :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeeeeey, det går man nemlig aldrig galt i byen med ;-)

   Slet