tirsdag den 1. oktober 2013

Madplan for uge 40

Nææææh ser man det... Nogen er vågnet op fra dåd! Jeg tænkte at det nok var på tide at få gjort noget - har man en blog har man vel også lidt af en forpligtelse..

Så her kommer der endelig en madplan! I går tog Casper ud og kørte GoCart med nogen venner fra klassen, så der var jeg lige overladt til lidt rugbrød.. men det passede mig nu også godt nok, for jeg skulle på noget holdtræning i vores normale spisetid. Og ellers så kommer min gamle Cecilie og besøger mig i weekenden! Jeg glæder mig - der skal virkelig hygges og spises... og hygges lidt mere :-) Men så kommer det store spørgsmål:

Hvad skal jeg bage til når Cecilie kommer på fredag??? 

Jeg er SÅ idéforladt lige nu :-( Så hvis I har nogle forslag, så smid dem endelig nede i kommentarfeltet.

Uh! Og pengene fra forsikringen er stadig ikke kommet (ifht. kameraet), så der går jo nok noget tid endnu før der sker det helt store herinde... Er bange for, om jeg bliver "doven" af at holde sådan en pause fra bloggen? Og så lige oven på sommerferien! Det passer så dårligt :-(

Ellers sker der ikke så meget i mit liv. Min praktikperiode er snart ovre, og så er det bare videre til det næste sted. Ud, ind, ud, ind, ud..... og pludselig er man færdig! Uhyggeligt at tænke på. Nå, lad os ikke tage sorgerne på forskud. Lige nu lever jeg virkelig i nu'et, og prøver så vidt muligt at skubbe alle mine bekymringer væk... om i rygsækken med dem :-)

2 kommentarer:

 1. Cheesecake, gulerodskage m. flødeostglasur eller crumble med cremefraiche!
  Det ville jeg elske som gæst.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de mange forskellige bud :-) Det endte med at blive Oreo cupcakes med citronfrosting :-I :-D

   Slet