onsdag den 23. oktober 2013

FØRSTE GIVE-AWAY og 22 års fødselsdag :-D

Ja, så jeg rundede jo 22 lange år i går - og jeg har uden tvivl verdens dejligste mennesker omkring mig, som lige forstår at give mig de gaver jeg har brug for. Og i går fik jeg det længe ventede, savnede, elskede KAMERA tilbage i mit liv! Denne gang blev det en lille opgradering fra 500D'eren, nemlig et Canon EOS 600D, så jeg atter engang kan få sparket gang i min lille bitte blog :-D Åhhhhhhhh jeg blev glad, jeg har så meget manglet at have et kamera ved hånden, og her i efteråret ser man mulige motiver alle steder - det har været forfærdeligt :-D

MEN MEN! I anledning af min fødselsdag vil jeg jo gerne give jer lidt godter.... Jeg ved ikke hvor mange af jer der er inviteret til Sweets Festival i Århus d. 23. og 24 November...... Hvis du ikke er, så får du her muligheden for at vinde 2 billetter til festivalen :-) Det eneste du skal gøre er, at ligge en lille kommentar herunder, hvor du fortæller om dit allerbedste fødselsdagsminde eller en tradition du har i forbindelse med din fødselsdag, og til sidst tilføje en mail hvor jeg kan kontakte dig :-) Det er så nemt, og du får muligheden for at friske nogle minder op ;-)

Jeg trækker en vinder torsdag d. 31. oktober 
Held og lykke :-)

Ved Sweets Festivalen fyldes Ridehuset i Århus med den højeste kvalitet af vin, ost, chokolade, likør, øl, kaffe, marmelade, MERE chokolade og moster. Med andre ord alt det søde og lækre fra de små lokale importører og producenter i Danmark. Standene er bemandet af ejere og indehaver - og producenterne (ja - dem der selv står og presser mosten, tapper vinen og bestemmer hvad der skal i marmeladen). Så kan du høre alle historierne og selv give dine inputs til hvad du synes de skal gøre bedre. Få de bedste råd til hvad produkterne kan bruges til og hvilke der smager bedst. Du kan være sikker på at alle der står bag bordene har holdninger og gerne vil dele deres smag med dig.

3 kommentarer:

 1. Hvor fedt med giva away Malle! så er du blevet en rigtig blogger nu! :D
  Mit bedste fødselsdagsminde har altså været SVÆRT at sortere, når man har holdt 22 gode af slagsen, men her en der ligger frisk i erindringen, det er min 20 års fødselsdag, hvor aaalle mine bedsteste venner og familie var samlet hjemme i min mor og fars stue til den bedste fest jeg længe har holdt - vi sluttede først kl 7 næste morgen og sad stadig bare hjemme i stuen og fik en sludder for en sladder :D!
  - Pia www.regnormen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Fed giveaway, til min fødselsdag får jeg altid serveret en "Frugt kage," Med en slags mørdejsbund som skal være næsten sten hård! og så kommer der ellers mørk chokolade, vanilje creme, jordbær og kiwi oven på. Ideen er så at man skal 'bruge' mange kræfter på at skære et stykke, :) Det er den eneste gang på året denne kage serveres.
  riberrock@gmail.com

  SvarSlet
 3. Dejlig Give away ;-) Mit bedste minde var sidste år, hvor jeg fyldte 30 år og det var bestemt ikke en dag til den store festivitas som det under andre omstændigheder skulle have været. Omstændighederne var nemlig, at jeg 7 dage forinden havde født vores første barn - Oskar - det var en dejlig og hyggelig. Dog var det nok ikke den samme fest, som hvis jeg ikke havde født eller var gravid. Det er i hvert fald skønt at huske tilbage på nu ;-)
  mvh Matilde
  matilde@svenstrup.net

  SvarSlet