tirsdag den 5. november 2013

Kanon gode pølsehorn til madpakken

...eller måske som natmad? Hvad kunne I finde på at bruge pølsehorn til? Jeg spiser dem oftest som madpakke, men det er godt nok sjældent at der overhovedet er nok til madpakken, for de plejer for det meste at blive spist på selve dagen hvor de bages.... Der er de nu også virkelig gode :-D 







Jeg har prøvet en ny opskrift...... Og det er fordi jeg aldrig rigtig kan huske hvilken opskrift det er jeg plejer at bruge.... Så jeg prøver mig lidt frem, og den her er jo nu ikke helt ringe! Opskriften på dejen er fundet her, og er kaldt for en blød dej. Det er det nu også, og så bliver hornene små buttede og søde at man simpelthen er nødt til at HAPSE en!.... Prøv dem lige! Seriously. Og lav lige dobbeltportion, for som tidligere nævnt, så forsvinder de altså hurtigt :-D


Super lækre pølsehorn (ca. 16 stk)
60 g margarine
600 g godt bagemel
3,5 dl vand
1 pk gær
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 pakke pølser, skåret over i halve
Mælk til pensling
Sesamfrø
  • Smelt margarine så det kan nå at køle en smule af
  • Rør gær ud i vandet
  • Bland mel med salt og sukker
  • Hæld smør og gærblandingen i melet og rør og ælt det til en blød dej
  • Lad dejen hæve 1 times tid og slå den ned
  • Del dejen i to, og start med at rulle ud i en cirkel
  • Slice så dej-cirklen, ligesom du ville gøre med en pizza
  • Læg en halv pølse i hver dej-trekant og rul den sammen til en giffel-form
  • Gentag de sidste to punkter med den anden halvdel af dejen
  • Læg pølsehornene over på en bageplade, og stil dem til hævning i ca. 20-30 minutter
  • Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme
  • Pensl hornene med mælk og drys med sesamfrø
  • Sæt bagepladen i midten af ovnen og bag i ca. 15-18 minutter

3 kommentarer:

  1. Hejsa.

    Dine pølsehorn ser gode ud, men det gør din æbletærte med karamel godt nok også. Den tror jeg da, jeg skal have afprøvet en af de nærmeste dage, for jeg har et par dåser kondenseret mælk stående og vi skal have gæster lørdag aften :-)

    Mange hilsner fra

    Anne.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne

      Tusinde tak :-) Synes det lyder som en rigtig god idé, at få den prøvet af. Den er så ubeskriveligt lækker! (Og det samme med pølle-hornene ;-))

      Mvh Malene

      Slet
  2. Hej Malene!

    Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

    Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

    Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

    For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Hav en dejlig dag!

    Med venlig hilsen
    - Elin, Findeopskrifter.dk

    SvarSlet