torsdag den 27. marts 2014

FYLDTE PEBERFRUGTER


 SÅ kommer der endelig en opskrift igen! Og i dag handler det om fyldte peberfrugter, men inden da.... Så I udsendelsen på Go Aften Danmark her til aften? Der var en rigtig fint indlæg der handlede om madspild... Jeg blev SÅ overrasket over, hvor meget vi danskede smed ud for eksempelvis hver jul.... 1,5 mia!!!!!!!!!! Det er jo grotekst! Dernæst bad de en "hverdagsdansker" gætte hvor længe de forskellige madvarer/rester kunne holde sig i køleskabet - og endnu engang blev jeg overrasket! Havde aldrig gættet at en stegt bøf kunne holde sig i en uge.... eller at kogt ris kunne holde sig i 10 dage....! Kan desværre ikke finde et link som jeg kan smide herind, men det er jo en god øjenåbner til alle :-)
Nå, til opskriften! Den er så supernem, så du kan næsten ikke gå fejl i den :-D

Fyldte peberfrugter (3 stk.)
3 store peberfrugter
500 g. oksekød
2 revne gulerødder
2 hakkede løg
3 stk. pressede fed hvidløg
3 spsk. hytteost
Evt. 2 spsk. tomatpuré
1 tsk. cayennepeber/chili
Salt og peber
Revet ost til "pynt"
Olie til stegning

  • Udhul peberfrugterne og læg dem i et ovnfast fad
  • Steg hurtigt hvidløg og løg i en gryde
  • Tilsæt kød. Når kødet er brunet let tilsættes gulerødderne
  • Smag til med tomatpuré, salt, peber og chili 
  • Put til sidst hytteosten i, fyld det i peberfrugterne og drys til sidst med ost
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter 
Vi fik i øvrigt bare ris til, men tænker da også du kan lave en lækker salat eller måske koge noget pasta til. 






2 kommentarer:

  1. Fyldte peberfrugter har jeg ikke fået siden min tid på htx det vil jeg købe ind til i morgen mange tak for inspiration glæder mig til at smage din opskrift (-:

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sofie!
      Tusinde tak for dit indlæg :-) Håber peberfrugterne smagte!

      Slet