fredag den 7. juni 2013

NUGGETS! Oh yeah...

Ej nej nej nej nej... The snacks just keep comming! Hvis du aldrig får lavet de her nuggets, så er du næsten gået glip af noget i dit liv. Det er SÅ meget en bid af himlen! Lav dem... Gør det lige! Så snart du får mulighed for det!
Fridage skal bruge på fornuftige ting. Derfor startede jeg dagen ud med en stram op time, og derefter en tur i Kolding Storcenter med Karina. Virkelig - gid man havde uanede mængder af penge. Jeg kunne købe mig fattig inde i det sted! Træt af det :-(
Men nuggets til aftensmad.... Det reddede lige dagen! Kæft de var gode. Mamma mia. Det var lidt improviseret opskrift, så derfor min helt egen. 


Kyllingenuggets (nok til 3 personer)
2 store kyllingebryster 
1 æg
Rasp
Pankorasp
Grahamsmel
Fajita-kylling-krydderi
Lidt ingefærkrydderi 
Salt
Evt. lidt chili
Solsikkeolie

Skær kyllingen ud i store tern. Pisk ægget sammen med salt og dyp kyllingeternene i ægget. Bland rasp, panko, grahamsmel og krydderierne sammen, og vend så kyllingen i rasp-blandingen. Varm en stor pande op med ca. 1 cm smagsneutral olie og læg kyllingen i. Tag af gryden så snart de er gyldne på begge sider, og læg dem på en tallerken med fedtsugende papir. Og så er det altså bare at nyde! 


Håber I alle får en über-fantastisk weekend! Mys-mys..

4 kommentarer:

 1. Orv det ser lækkert ud! Lige noget for os herhjemme - skal prøves!
  Men, hvad er forskellen på alm. rasp og pankorasp, og kan man evt udelade det sidstnævnte?

  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte

   Kan garantere dig for at det var lige så lækkert som det ser ud ;-)
   Panko er japansk rasp, hvor der bliver sat strøm til - deraf den sjove tekstur: http://1.bp.blogspot.com/-ODkQdb7WUJk/T-mwj0gfB4I/AAAAAAAABZ8/t7qEVkUnCHc/s1600/Panko+rasp.jpg

   Tror ikke det gør så meget ved smagen, men det gør det lidt ekstra chrispy. Så ja, det kan sagtens undlades :-)

   Hilsen Malene

   Slet
  2. Hej igen :)

   Vi har lige prøvet at lave dem her til aften. Vi endte med at købe panko-raspen, og vi fortryder ikke - det var så super lækkert!! :)
   Tak for opskriften og for hjælp!
   - Charlotte

   Slet
  3. Hej Charlotte,

   undskyld det sene svar! Men er glad for at du kunne drage nytte af opskriften, og fandt ud af at pankoraspen var det hele værd! :-)

   Slet